Sunday, June 29, 2008

Siste ukene i Bergen!

Ja og så e min dager i Bergen talte gitt. Sku egentlig pakke og organisert siste "rest" nett no, men dette frista meire gitt.
Har prøvd å kombinere jobbing, pakking og å møte venner for alle penger. Så d har vært ganske så travelt. Men d e no bare i en periode, og så får d tia til å gå! Idag e d 6 uker til me skal gifte oss. Be gjerne for disse ukene. Reiser til Molde imorra og skal være der ei tid. Så tilbake til Bergen sammen med mamma og pappa for å tilbringe tid med dem og slekta, før i flyr til Canada 31. juli! Hehe... spennende gitt...


Legg inn nokken bilder fra min siste uke i Bergen på ei stund.


Feiret mormor og morfar som har vært gift i 50 år og feiret sitt gullbryllup! To flotte mennesker som i har masse å takke for. Helige besteforeldre!


















Middagsdate med gode venner som har planlagt i lange tider. Må få gjort sånne ting før en resier fra byen vettu! På bilde er Eldrid, Solveig, Bent Vidar og Lidvar.















Marie, dama til min bror, feiret sin bursdag!! Happy 23! Veldig koselig!!














Og så en fantastisk tur til Norges vestligste kommune, Fedje, der min gode barndomsvenninde har forflyttsa seg. Tusen takk for ei super helge dokker to! Og takk for fint vær... hehe... en abefaling forresten: reis til Fedje, der e heilt nydelig!!

No comments: