Monday, January 5, 2009

Nyttårsforsett - trofaste lesere!

Hehe... Har plutselig oppdaga at der e jo folk som leser blogen min, og d fleire enn i hdde trudd. Har nemlig iløpet av jula og førjulstai fått opptil fleire oppfordringer fra folk som sjekke blogen min jevnig og e like skuffa hver gang.. Har iallefall ikje vært masse bevegelse innpå her siden i gifta meog d begynne vitterlig å bli opptil 5 måneder siden... Huffa meg! Må visst bare beklage... Det gledelige med det heile e no allikevel at i har oppdaga at norske sinn har ikje viska me heilt ut heilt enda! Så takk t dokker d gjeld som etterspurte oppdateringer - dokker veit kæm dokker e - d varma :-)

Så da passe vel ingenting bedre enn å bekjenne årets nyttårsforsett: Oppdatering på blogen min minimum en gang i måneden! Hold me accountable!! (please...)
Og hvis denne pc`n velge å ville logge på nettet i vår så skal d ikje bli så altfor vanskelig å oppfylle forsettet mitt... Har dokker nokken gang prøvd å blogge fra en treig pc.. D tære iallefall på min tålmodighet. Men denne, min medbragte og norske pc, funke som et lyn og skriv æ - ø - å også!!! En velsignelse for ei som e norsk på innsia men prøve være litt Canadisk utad...tjihi :-)

Legger med et julebilde av den lille og svært unge familien Coleman! Bildet er tatt på 1. juledag mellom våre to besøk den dagen :-) Ble invitert ut på frokost til et par i menigheten og til middag hos et annet par. Var veldig veldig kjekt og me kosa oss! Første jul i utlandet må med dette sies å være bedre enn forventet. Hjemlengselen var der mest på julaften, men da tilbragte vi 1 time på msn med hele familien i Norge på direkteoverføring via kamera. Fikk til og med delta i juletregang... Så d hjalp virkelig på!!
Og så fikk jg synge "Glade jul" sammen med menigheten på julekvelden! D var helt utroli spesielt :-) Vi sang sangen på 7 språk (Engelsk, Tysk, Spansk, Portugisisk, Fransk, Luganda (ugandisk dialekt) og sist men ikke minst på Norsk!!)! Sier litt om den mulikulturelle kirken vi går i, og byen vi bor i. Så folk vet hvordan det er å savne hjemlandet sitt. D hjelper en stakkar jente fra vestlandet i de stundene hvor man trenger litt forståelse :-)


Og med dette kan dokker vel sjå at me har d bra her borte i alt det nye, som snart nok ble en del av livet :-)

E fortsatt glad for at i stolte på Gud og gifta me med denne flotte og gode mannen!! Gud gir bare gode gaver mine venner :-) Vil du ha?

9 comments:

Anonymous said...

Hei Ragnhild!

Vi har tenkt en god del på deg i Jula.. Å feire jul langt hjemmefra, i utlandet, og særlig for første gang, er ikke nødvendigvis bare enkelt! Selve julaften gikk bra for oss, men romjula ble endel tyngre... Men her i Mali har vi hatt muligheten til å feire ei jul hvor en tar med det viktigste, Julebudskapet og de tradisjonene som er viktige for oss, og så har vi sluppet mye av kavet rundt selve julefeiringen som en har i Norge. Bl.a. "sistelitenjulegavehandlingpåRoseby" og slikt, og det gjør jo ikke noe... Vi har jo feiret en rimelig tradisjonell jul med pinnekjøtt til middag og multekrem til dessert, og i det hele tatt..
MEN, det blir jo til at en savner familien ekstra når en vet at de samles for å feire jul, og ha det kjekt i lag. Dette er vel noe av det tyngste med livet vi har valgt å leve i eksil...

trallalalala... said...

ÅÅÅ! so kjekt å sjå liv på blogge din!!! D varma mitt hjerte;)

Anonymous said...

Hei Ragnhild!

Kjekt å sjå at du har oppdatert bloggen din! Da va jammen på tide;)

Digg Læring said...

Hei Ragnhild
Kjekt å sjå livsteikn frå deg og lese at det går bra med deg! Må jo følgje litt med, veit du :)
No har omsider vi og fått oss blogg... bloggen-vaar@blogspot.com

Anonymous said...

Ragnhild kjære venn! Godt å se bevegelse på bloggen igjen! Følger med på deg ;) hehe!
Savner deg, men vet du har det bra der borte!

Store klemmer

Anonymous said...

kjekt å sjå at da e liv på bloggen din Ragnhild-mor;)håpa da går bra med deg der nere!

trallalalala... said...

duuu... no he d gått ei veke her;)

Anonymous said...

Du Ragnhild du Ragnhild, eg har prøvd å ringe deg mange ganger...men når er du eigentleg heime?
Kjket å høre at det går bra med deg!Tenker masse på deg!Og det er veldig mange som spør etter deg!
Er det til sommaren du skal til Norge eller? Skal eg sende deg ein invitasjon til bryllupsfesten i april kanskje???:)
Eg har og fått ein slags heimeside: www.egogdu.com, men foreløbig handler den stort sett om bryllupet.
Gla i deg crazy girl!:)

Liv Randi said...

Jippijaaaaaa;) Du e flink, og no kan det berre gå oppover! Ska hjem til mamma på fredag - så kanskje vi kan snakkes i løpet av neste uke? Drar til Trondheim lørdag-tirsdag, men etter det e i rolig i naturskjønne omgivelsa! Fikk du pakke foresten? Litt uorginalt, men kanskje det e kanskje litt stas med godt norsk:)