Friday, March 20, 2009

Ikke februar - mars - fireproof...

Hei igjen alle kjære lesere og venner :-)

JA februar va over for ei god stund siden, men ingen oppdatering på denne min lille blog... Skitt au... Gikk ikje så lenge før i ikje greide holde lovnaden min fra januar, men,,,,, mars e ikje over enda, og dette må jo bare bety at neste oppdatering kjæm ganske så snart den også... Hwahaah... Kanskje ;-)

Uansett... her e d som har foregått i mitt liv i d siste...

Måneden beynte med et litt flashback til singeltilærelsen da Tim reiste fra me i ei uke for å studere litt enda meir nede i Vancouver. Han har nemlig begynt på mastergraden sin og regne med å være ferdig innen 4 år (hvis i ikje huska feil...eh..) Og for en hardt arbeidende mann. Han toppa alle klassan sine og gjør d veldig bra. D e godt ungan våre har nokken å arve når d gjeld akademiske ting tang..
Va veldig rart å være i Kitimaten vår sånn heilt aleine nesten, men d gikk superbra. Og uansett så e i igrunn aldri aleine, for Jesus e jo her med me og d e alltid godt å vite. Og så hjelp d å sørge for å være opptatt også. Her e plana mi for den uka:



og sånn ser mange av ukan mine ut for tia. Travelt, men godt...Passa en del unga. Forrige uke hadde i 5 forskjellige iløpet av ei uke, og d va spennende. Dei i passa fast e to gutta på 3 og 4 (snart 4 og 5) som e her bare fram til lunsj. Så da kose "Tia Ragnhild" se med liv leiren! (Tia e tante på portugisik, og dissa guttan har prtugisisk morfar) I tillegg har i begynt å passe ei jente på 18 mnd og så passe i søstre på 18 mnd og 3 år (snart 4!!) sånn inimellom og av og til, if you get my drill.. hehe... Veldig søte e dei alle sammen, og d e godt å få brukt utanninga si litt au (om d så bare e bitttelitt...)
Fortsatt så hjelpe i også ei venninne som har et fotografistudio et par ganga i uka. Her e hjemmesia vår... Sjekk ho ut :-)

www. heavenlymomentsphotography.com




Og så har i en filmanbefaling:


Denne filmen "Fireproof" handle om et skrantende ungt ektepar på randen av skilsmisse, koffor ekteskapet har gått så dårlig og kordan d kan være mulig å rette på, hvis d i d hele tatt e mulig. Den handle om egoisme og utroskap, forrandring og om å kjempe sjøl om du må kjempe aleine og imot alle odds. Den e god, og kanskje litt cheeesy (eller typisk amerikansk om me ville sagt i Norge...) Men absolutt t å anbefale for både gifte og ugifte, som planlegg å engang bli gift.


her med favoritscena mi:



d e så let å begynne å tenke at en kan være god nok for Gud i se sjøl bae en prøve å være lit meir snill, flink og hardt arbeidende... Men så e d godt å vite at uansett sp kan i aldri nå d målet, men Jesus nådde d målet for 2000 år sia. Han gjorde me god nok, ikje i... derfor kan i heller ikje gjør me dårligere heller... Han betalte alt når han døde for oss på Golgata og no e mitt heimland himmelen! Ufortjent av me sjøl, bare fordi Gud e nådig og gav oss den gratisgava!

Amen... hehe :-) Rart kos d der bare skjer... Koss d flyt over av og til og i bare må fortelle...

Andre ting som e høgt på agendaen min for tia e at om ca 3 uker skjer tre stoooore ting:

- mamma bli 50 år!!! Hurra :-)

- en baby bli født inn i familien og søstera mi ska ta av ca 4 kg på forhåpentligvis enkelt vis....

- og min lille bror og dama hans Marie kjæm tuslende til Kitimat på besøk og ska feire påske med oss :-) Mi favorithøytid!!!

Så d e masse å sjå fram til!

Og så ett bønnenemne: Be om at papira våre, både me og Tim no, må komme igjennom iløpet av våren slik at me kan planlegge for alvor å reise t Norge i August... Må sei i ønske veldig å få komt heim å hilse på den lille prinsessa vår... Så vær så snill å be med oss, og me ber i tro og veit at Han som kan gjøre mer enn alt, langt ut over det vi ber eller forstår, etter den kraft som er virksom i oss (Ef.3:20) – Han høre vår bønn. All ære til Han, alltid.

Og d va d fra Kitimat idag på denne første dag av våren. Ikje at du kan sjå d fra vinduet da men... Her snør d fortsatt kver dag, men heldigvis så smelte d bort like fort som d kjæm.

Ha d riktg så fint kjære alle sammen :-)

12 comments:

ane marie said...

Åå det var kjekt med en sånn fin oppdatering! :) Du er så god du! Gleder meg alltid til Kitimat-updates;)

Bergen er vårstemning for tiden, det er godt for sjela! :) Skal be masse masse om at papirene skal ordne seg, vil jo se dere her i landet og!!

God helg! :) KLEM!

trallalalala... said...

Godt å høyre frå dej kjære Ragnhild!!

Anonymous said...

Du e aå ufattelig god du, Ragnhild! Klem

Jarle Haugland said...

Hei Ragnhild! Så artig å snuble over deg på verdensvidenettet!
Ha en flott torsdag i Canada og Guds fred. :)

Hilsen Jarle

Marie said...

No kjem me snart på besøk te deg:) Alt e pakka og me e klar te avreise i måro tidlig. Me glede oss!

Anonymous said...

Fortsatt god påske til deg Ragnhild;)Håpa du har kost deg ellers!klem Lene K

Audhild said...

Gratulerer som tante Ragnhild.Tenk nå er den lille prinsessen født - og vi gleder oss sammen med dere.
Håper du har det bra. Vi håper du kommer hjem i løpet av sommeren.
Alt godt fra "tante" Audhild

Lene said...

RAAAAGNHILD!!! eg søge oppdatering!! april har gått og mai har gått, come on girl. ka skjer i kiti?

trallalalala... said...

Einige me ne Lene... Ka skjer???
Blir d Norge på dokke i sommar?

trallalalala... said...

Du hekje holdt avtalen vår! No må du ta å oppdatere her:)Savna Ragnhild info!

Anonymous said...

I will not concur on it. I regard as warm-hearted post. Expressly the title attracted me to be familiar with the whole story.

Anonymous said...

Good brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.