Friday, August 1, 2008

4 timer igjen...




Hehe... bilde sei d vel alt. Ganske så spendt no når d e så lite tima igjen av livet før i ska tilbringe resten sammen med denne ene mannen.. hehe... byebye frihet!! For den som kjente me før i møtte Tim så veit dei at denne friheten va ikje ideell for min del, så detta e bra!
No sitt i på Vancouver Airport. Har tilbragt natta på et hotell i byen, og no om 2 timer skal i fly dei siste 2 timan opp til Terrace. Der vente forhåpentligvis min kjære brudgom.
Va veldig rart å forlate Norge denne gangen. E jo blitt vant til å reise no, men dette va selvfølgelig anderledes. Føles uvirkelig at i ikje skal bo i gode gamle Norge lengre, og ikje i nærheten av dokker alle. Har hatt en super sommer med mange av dokker. Tusen takk :-) I kjæm tilbake, så bare våg dokker å glemme me her borte!

Mi kjære Mormor va en Gud brukte dagen før i skulle reise denne gangen. Tusen takk Mormor for at du delte det du va minna om å dele! Nemlig de som står i 5 Mosebok 31;8:

"Herren, han som drar forran deg, han skal være med deg - han skal ikke slippe deg og ikke forlate deg, du skal ikke frykte og ikke reddes (reddes her betyr "være redd")"

Så det e alltid godt å vite at Herren e nær og Herren e her!! Takk!

3 comments:

Anonymous said...

very nice! hahahahaha

ane marie said...

Så fint vers!! Midt i blinken for deg på reise- og flyttefot;) Veldig morro å MSNe med deg live fra Vancouver airport!! Nå er det ikke mange timer igjen, så lykke til!! Vi snakkes jo igjen når du har kommet i orden, gleder meg allerede! Ingen fare for at jeg glemmer deg hvertfall, og har en mistanke om jeg snakker for flere;) Søta!

Lene - Karin said...

nydelig bibelvers til en fantastisk person;)takk ska du ha for den du e og har vore, hadde ikkje vore det same uten deg nei!Lykke te i Canada;) komme absolutt ikkje te å gløyma deg for alt i verden, Ragnhild;)